3' на пълен крах за България: Левскар с безумен червен картон + ужасна отборна грешка за гол (ВИДЕО)


3' на пълен крах за България: Левскар с безумен червен картон + ужасна отборна грешка за гол (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

4351 0

Националният отбор по футбол на България е пред угрозата да запише осми пореден мач без победа. След едно полувреме игра в квалификацията за Евро 2024 "лъвовете" губят с 0:1 от Литва.

Мнозина бяха уверени, че това е мачът, в който отборът ни да запише първа победа в груповата фаза на този цикъл (към момента сме с 3 загуби и 2 равенства). Приехме на Националния стадион "Васил Левски" последния в класирането.

През първото полувреме и двата отбора имаха доста добри положения за попадение, като дори гол на гостите бе отменен. Сякаш домакините имаха повече на брой ситуации за гол, но въпреки това единственото попадение бе в тяхната врата.

Това се случи в 45-ата минута след ужасна отборна грешка при центриране от ъглов удар. Само три минути преди това пък българските футболисти останаха с човек по-малко след много наивен червен картон.

Капитанът на Левски Андриан Краев си изкара два жълти картона в рамките на 20 минути. Първият бе много глупаво изкаран след разкарана топка след съдийски сигнал. Вторият, след като Краев се хвърли на шпагат без да има шанс да играе с топката и спъна отзад съперника.

Всичко за евроквалификацията за Евро 2024 България - Литва (ВИДЕО).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички