Херо за Кръстаич: Български треньор не би получил такъв толеранс


Херо за Кръстаич: Български треньор не би получил такъв толеранс
Снимка: Getty Images

1015 0

Бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо обяви защо Младен Кръстаич все още заема този пост, въпреки че България няма победа през 2023 година и вече няма шансове да се класира на Евро 2024.

"Младен Кръстаич все още е национален селекционер, защото е чужденец. Български специалист нямаше да се задържи на поста при такива резултати. Не вярвам, че български треньор би получил такъв толеранс, на какъвто се радва Кръстаич, защото е чужденец", заяви Херо, цитиран от "България Днес".

Димитров вярва, че националният отбор ще победи последния в групата си тази вечер, но това няма да промени нищо в състоянието на националния тим.

"Ще победим Литва в София, сигурен съм в това, защото имаме по-добри футболисти. Но това нищо няма да промени. Да спечелим тази среща е въпрос на национално достойнство. На този етап не сме готови за нищо повече. Да бием Литва не е някаква утеха", отсече треньорът.

Вижте още: Дисекция на България - Литва

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички