Звездата на Лудогорец обяви най-важния фактор за успех в Израел


Звездата на Лудогорец обяви най-важния фактор за успех в Израел
Снимка: БГНЕС

1834 0

Звездата на Лудогорец Марселиньо е категоричен, че факторът, който може да помогне на отбора да постигне добър резултат срещу Апоел в Шампионска лига, е концентрацията.

Плеймейкърът на шампионите подчерта, че в Литва именно липсата на този фактор е довел до изненадващата загуба. В същото време българският национал сподели, че отборът е разузнал отлично следващия си съперник.

"Гледали сме достатъчно видео и знаем срещу какъв отбор се изправяме. Гледахме и мачовете им от предишния кръг, започнати сме със стила им. Искам да направим голям мач и да постигнем добър резултат, за да ни е по-лесно у дома", категоричен беше Марселиньо, който също говори за жегата в Израел. 

"Времето е различно от това в България, но както каза треньорът - това е нашата професия и няма защо да се вайкаме. Мислим за мача и сме концентрирани върху играта.

Трябва да сне концентрирани - в Литва не бяхме, но във втория мач играхме супер. Видя се, че ако сме концетрираме достатъчно, всичко ни се получава", каза още бразилецът с български паспорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички