Дерменджиев за горещината в Израел и кой е добрият за Лудогорец резултат


Дерменджиев за горещината в Израел и кой е добрият за Лудогорец резултат
Снимка: БГНЕС

2308 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че добрият резултат за неговия тим е този, който ще помогне на отбора в реванша в Разград. Наставникът отчете като фактор времето в Беер Шева преди мача от Шампионска лига, но и вярва, че няма място за оплакване от страна на неговите възпитаници.

"Апоел е един изключително добър отбор. Ние имаме респект към него, но ще направим всичко възможно на каквото сме способни за добър резултат. Няма как да прогнозираме резултата. Ще съм доволен на такъв, който да развием в Разград. Това са мачове на елиминиране и резултатът е важен от двата мача", категоричен беше Дерменджиев.

"Този мач няма нищо общо с предходните мачове в надпреварата. Наистина времето е специфично с тези горещини, но това е нашата професия и няма как да се оплакваме. На този етап фаворити няма. ю

Всички са в нормално състояние. Беер Шева е един много силен отбор, който търси играта, а аз харесвам такъв стил. Разбира се, за всеки от двата отбора би било зле, ако загуби”, каза Дерменджиев.

Двубоят На Лудогорец срещу Апоел е с начален час 20:30 българско време и ще може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички