Завишени премии очакват и Лудогорец, и ЦСКА при победа в дербито


Завишени премии очакват и Лудогорец, и ЦСКА при победа в дербито
Снимка: LAP.bg

2417 0

В събота вечер ЦСКА и Лудогорец излизат в поредно дерби помежду си, като победителят може да се окаже и шампион на България. Засега разградчани са на първо място с една точка преднина пред "червените" и с оставащи 4 двубоя до края на сезона.

Сериозни премии при победа и за двата отбора

И ръководството на ЦСКА, и това на Лудогорец се очаква да дадат сериозни премии за футболистите при победа в утрешния сблъсък за върха в Разград, информира "Тема спорт". Завишените бонуси са заради огромното значение, което има този сблъсък.

В предишните години практиката на "Армията" бе играчите да получават допълнително възнаграждение в края на сезона, на база позицията, на която отборът е завършил в крайното класиране. От началото на този сезон обаче в ЦСКА смениха политиката и бяха обявени премии за всяка отделна победа. Това даде резултат и досега през кампанията възпитаниците на Саша Илич записаха цели 24 успеха, които ги държат изцяло въвлечени в битката за шампионската титла. Бъдещето на наставника често бе обсъждано през последните месеци, като според една от последните информации Илич ще напусне, ако не спечели титлата.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички