Агентът на Кафу разкри с кой отбор преговоря


Агентът на Кафу разкри с кой отбор преговоря
Снимка: ludogorets.com

2921 0

Трансферната сага около бъдещето на звездата на Лудогорец Джоната Кафу продължава. След като името му няколко пути бе свързано с почти сигурен трансфер в Лацио, то днес във френските медии излезе информация, че може да премине в Олимпик Лион. 

"Знам, че от Лион има сериозен интерес към Кафу. Ще имаме среща през следващата седмица. Ще пътувам до Франция, за да обсъдим възможността за осъществяването на сделката. Ще видим какво може да направим“, коментира Карвальо пред Foot Mercato.

Той не съобщава каква е трансферната цена на нападателя, но с това си изказване сериозно увеличи шансовете за трансфер на Кафу във френската Лига 1. "Лион е голям клуб. Мисля, че няма футболист, който да не иска да играе в Лион, който е топ отбор".

"Интерес от Кафу има от Франция, Португалия и Англия. Ще проведа среща с шефовете на Лудогорец и ще вземем най-доброто решение за играча. Мисля, че за точната сума, при подходяща оферта, Лудогорец ще се съгласи да го продаде“ добави агентът на играча.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички