Защитникът на Лудогорец се размина с тежка контузия


Защитникът на Лудогорец се размина с тежка контузия
Снимка: lap.bg

1410 0

Един от най-добрите български футболисти в момента Антон Недялков получи неприятна травма в коляното във вчерашния двубой на Лудогорец за Купата на България срещу Царско село, спечелен от "орлите" с 2:1. По време на мача грубо влизане на Лесли де Са доведе до принудителната смяна на защитника, а първоначалните прогнози не бяха обнадеждаващи.

Днес Антон Недялков е преминал обстойни прегледи при доц.д-р Антони Георгиев в столичната болница "Софиямед". Те са показали, че опитният бранител има частично разкъсване на връзка в коляното и ще се възтановява около четири седмици. Лекарят на Лудогорец, д-р Валентин Великов коментира, че играчът е извадил късмет и пораженията са минимални.

Самият Антон Недялков заяви, че се чувства добре, благодари на медицинския щаб на тима му и добави, че се надява да се завърне възможно най-бързо на терена.

Във футболния свят травмите в коляното са едни от най-тежките контузии и често играчите пропускат минимум по половин година докато се възстановят напълно. Подобен е случаят с близнаците Цоневи от Левски, които само в рамките на два мача през миналата есен успяха да се контузят тежко и все още не са се завърнали в състава на "сините".

 

Антон Недялков се размина с тежка травма Защитникът на Лудогорец Антон Недялков се размина с тежка контузия грубия фаул...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Thursday, 4 March 2021
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички