Защитникът на Лудогорец Игор Пластун: Трябва да покажем, че заслужаваме да сме в този турнир


Защитникът на Лудогорец Игор Пластун: Трябва да покажем, че заслужаваме да сме в този турнир
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1168 0

Лудогорец домакинства на Жалгирис в първия мач от плейофния сблъсък между двата отбора за влизане в групите на Лига Европа. "Зелените" приемат своя познат опонент на 18.08 (четвъртък) от 20:45 ч. 

Разградчани вече са се срещали с литовския тим. През 2017 г. родният гранд отстрани същия съперник с общ резултат 5:3 във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Един от тогавашните състезатели в състава на българския отбор Игор Пластун все още защитава цветовете на "орлите". Именно той сподели очакванията си преди срещата с Жалгирис.

"Трудно е да направя сравнение. Жалгирис е напълно различен отбор. 2017-а година е история. Имат добър отбор с добри и бързи играчи. Направиха хубави мачове срещу Малмьо. Имаме си своята цел и ще я следваме“, заяви защитникът на пресконференция преди мача.

"Тези 2-3 дни почивни дни бяха добре дошли за нас. Починахме си и психически. Направихме много добри тренировки. За утре трябва да сме свежи и да направим добър мач и резултат.

Около двата мача с Динамо имаше много неща. Те са минало. Нашата цел е груповата фаза в Лига Европа. Сега трябва да покажем, че заслужаваме да бъдем в този турнир“, допълни още той.

Ето с какъв призив към своите фенове излезе Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички