Защитник на Лудогорец: Няма кой да ни спре в България


Защитник на Лудогорец: Няма кой да ни спре в България
Снимка: Ивай Йочев

928 0

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев коментира тежкия цикъл от мачове, в който се намират разградчани. Той е категоричен, че друг от българските отбори не би издържал на такова темпо.

„Срещу Несебър беше много важно да подходим отговорно. Някои получиха почивка, а други получиха шанс в тази среща. Хубаво е, че показахме качествата си през целия мач. Поздравления за Несебър, който се стремеше да играе футбол. Напасваме се добре с Рафаел Форстър. В тренировките също играем заедно, а футболният език е един", заяви той след победата над Несебър с 1:3, като и Терзиев се разписа.

"С годините нашият отбор свикна да играе много мачове в една седмица, а ако другите български отбори играят на нашия цикъл трудно ще издържат. Треньорът се опитва да държи концентрацията на ниво, а ако сме пределно концентрирани трудно ще загубим точки в Първа лига”, продължи Георги Терзиев. По-добре е, когато играем през два-три дни мачове, отколкото да имаме дълга седмица с тренировки само. Това го усещаме през зимата, когато почваме да играем само в първенството", допълни още бранителят. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички