Аутори: Липсваше ни концентрация при гола на Несебър


Аутори: Липсваше ни концентрация при гола на Несебър
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

713 0

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори бе доволен от играчите, които пусна в игра срещу Несебър в 1/16-финалите за Купата на България. Разградчани стигнаха до победата с 1:3 след обрат.

"Искам да поздравя отбора на Несебър, по начина по който се бори и игра. Има разлика между нашия и техния тим, но искам да поздравя и нашите играчи, защото успяха да приложат някои концепции, които сме тренирали. Първият гол, който ни вкара Несебър, беше заради липса на концентрация и защото бяхме по-пасивни. През второто полувреме бяхме по-добри. Много съм доволен от представяне и поведението на футболистите. Дадох шанс на играчите и те се възползваха много добре. Дадох почивка на тези, които играят повече", коментира специалистът.

"Имаме три много трудни мача, които следват. Следващият мач е срещу Черно море, много добър отбор, с г-н Илиан Илиев, с който много добре се познаваме. След това и с Цюрих. За мен е удоволствие да се изправя срещу Илиев, защото той е невероятен човек. Но в събота ще се изправим един срещу друг и се надявам да победим.”

Относно слуховете за привличането на Александру Йоница от ЧФР Клуж, Пауло Аутуори отговори: "От вас разбирам. Нямам никаква информация за него, наистина не знам за никакво движение за входящи и изходящи трансфери".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички