Заради очеизвадните им 4 точки аванс на ЦСКА: Домусчиеви обещаха тлъста премия при титла?


Заради очеизвадните им 4 точки аванс на ЦСКА: Домусчиеви обещаха тлъста премия при титла?
Снимка: ludogorets.com

4196 0

Със запазващото се изоставане от ЦСКА, в Лудогорец са прибегнали до финансови стимули, за да мотивират отбора и да си осигурят наваксване на пасива в битката за титлата. На футболистите са им обещани по 15 000 евро премии, ако отново спечелят Първа лига в края на кампанията, пише "България Днес".

Сумата, която ще получи всеки футболист на "орлите", ще зависи от приноса му към успеха на тима. Новоназначеният треньор Ивайло Петев също е получил задача да мотивира футболистите, за да останат разградчани хегемон у нас поне и тази година.

Изданието пише още, че мисията на новия-стар треньор в по-дългосрочен план е влизане в групите на Шампионска лига. Собствениците Кирил и Георги Домусчиеви искат да развиват печеливш футболен бизнес, а това би станало на този етап с влизане в Турнира на богатите.

Ако това се случи отново, Лудогорец ще си осигури бюджет, с който ще е недостижим на върха в българския шампионат дълги години. След назначението на Петев за втори път в Разград стана ясно, че Лудогорец е преговарял и с друг български треньор да замени Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички