Замесиха Клаудиу Кешерю в скандал в Румъния


Замесиха Клаудиу Кешерю в скандал в Румъния
Снимка: Ludogorets.com

2841 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю е бил забъркан в скандал в Румъния, пише "Тема Спорт". Преди дни селекционерът на Румъния Мирел Радой съобщи, че ще изгони от състава един от повиканите от него футболисти, без да назовава името му. Според медиите в Румъния обаче визираният играч е именно Кешерю.

Причината за изгонването била, че въпросният футболист през миналия сезон използвал приятелството си с журналист, когото помолил да напише "клеветнически материал" за негов колега от националния отбор. Това достигнало до ушите на Радой, който веднага взел решения да изгони провинилия се играч.

Засега обаче Кешерю остава в разширения списък за двубоя срещу Исландия за баража за европейското първенство, заедно с неговия съотборник в Лудогорец Драгош Григоре. Подобна бе ситуацията и за мачовете със Северна Ирландия и Австрия в Лигата на нациите, но впоследствие Кешерю бе изваждан от тима. Очаква се ситуацията с въпросния футболист да бъде изяснена по време на лагер-сбора преди двубоя с Ислания.

Наскоро гол-шедьовър на Клаудиу Кешерю беше избран за гол на сезона в Лига Европа (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички