Вътрешна война проваля Лудогорец, Ераносян е виновникът?


Вътрешна война проваля Лудогорец, Ераносян е виновникът?
Снимка: ludogorets.com

1821 0

Сериозни вътрешни скандали раздират Лудогорец и са сред причините за неубедителните резултати на тима. Според "България Днес" българските и чуждестранните футболисти на шампионите не могат да се търпят в последно време.

Раздорът в тима настъпил след пристигането на Едуард Ераносян. Специалистът разпалил войната между играчите заради различното отношение към родните и чуждите футболисти, пише вестникът.

Ераносян тотално мачкал българите. Той извади от състава Футболист номер едно на България Владислав Стоянов, Михаил Александров, Александър Александров и Георги Терзиев, които допреди това бяха в основата на отбора. На терена редовно има по 7-8 от чуждестранните попълнения за сметка на българите, които често са пращани в "Б" отбора. Освен това треньорът постоянно крещял по нашенците.

Коренно различно било отношението на Ераносян към чужденците. Козмин Моци, Марселиньо и компания се къпят в любовта на треньора, който не смеел да им каже каквото и да било. Той си мълчал дори когато те не изпълняват тактическите му заръки. Това изнервило българските играчи. Още повече че чужденците взимат доста по-високи заплати от тях.

Връх във враждата е сложила идеята на част от чужденците да бъдат направени нови избори за капитан. Това никак не се харесало на сегашния такъв Светослав Дяков, още повече че фаворит за негов заместник е Козмин Моци. Марселиньо също е сред лидерите, а зад него стои голямата бразилска група в отбора.

Именно войната между българи и чужденци стои в основата на кризата, в която изпадна тимът. Основният фаворит за титлата в момента е трети и отпадна от турнира за Купата на България, елиминиран от Локо (ГО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички