В Локо (Пд) определиха гола на Бакалов за ключов за победата


В Локо (Пд) определиха гола на Бакалов за ключов за победата
Снимка: lokomotivpd.com

1024 0

Помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев беше категоричен, че "смърфовете" са изиграли страхотен тактически двубой и заслужено са спечелили срещу шампиона Лудогорец.

Пловдивчани стигнаха до успех с 2:0 след голове на Бакалов и Гъргоров през второто полувреме, докато в защита изиграха страхотен двубой и позволиха едва 3 положения пред своята врата (два удара в аут и едно спасяване на Ел Харуби).

"Една доста добре изиграна среща от наша страна. Успяхме да разпределим силите си правилно. Противопоставихме се доста успешно на силния отбор на Лудогорец", сподели Пашев.

"Доволни сме, че всичко, което бяхме планирали се получи. Всички сме доволни от случилото се на терена. Бяхме си поставили като задача да затворим пространствата пред отбора на Лудогорец. Изчакахме си нашите моменти. За наша радост успяхме да вкараме два гола.

Определено голът на Димо поотпусна момчетата. През първото полувреме бяхме леко сковани. Преломният момент бе голът на Димо. След него нещата вървяха по-леко. Аз никога не коментирам съдиите. Каквото е видял Ивайло, това е свирил. Има още много мачове да се изиграят. Ще отидем в София и ще се опитаме да играем добър футбол срещу Левски", каза Пашев пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички