Капитанът на шампионите за Ераносян, Гъргоров, терена и загубата


Капитанът на шампионите за Ераносян, Гъргоров, терена и загубата
Снимка: ludogorets.com

1434 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не мисли, че победата на Локомотив (Пловдив) е заслужена. Според дефанзивния халф, "орлите" са показали по-сериозни футболни достойнства, като отчете ролята на Емил Гъргоров за победата на "смърфовете" над шампиона на България.

"Мисля, че не заслужавахме да загубим. Стояхме на терена по-добре от тима на Локомотив. Локомотив е много стойностен отбор. Имат един Емил Гъргоров, който е един от най-добрите български футболисти, това е лично мнение.

Имаха много късмет. Вкараха гол при първото си положение. За съжаление те успяха, ние не", каза Дяков пред "Диема спорт". 

Поражението днес е второ поредно за Лудогорец, който през седмицата записа загуба от Локо (ГО) за Купата на България. Освен това шампионите имат само 1 победа в последните си 6 официални мача.

Според Дяков, поражението днес се дължи и на терена, който действително не беше в добро състояние. В края на своето изказване капитанът категорично заяви, че треньорът Едуард Ераносян няма вина за поражението.

"Нашият отбор обича да играе по земя. Без да звучи като оправдание, тревното покритие е отчайващо. Опитахме да се пригодим, но не ни се получи играта. Искахме да излезем ида победим след срамното отпадане от Купата. Мисля, че играхме, опитахме се да играем, имаше хъс и амбиция. Късметът предреши мача. Единственият виновник за ситуацията са футболистите. Треньорът не играе", каза Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички