Върба: За мен е очаквано, че Берое е на първо място в класирането


Върба: За мен е очаквано, че Берое е на първо място в класирането
Снимка: Ludogorets.com

1731 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба даде виртуална пресконференция преди срещата от 7-мия кръг на Първа лига на тима му срещу Берое. Чешкият специалист коментира и последния сблъсък на разградчани срещу ЦСКА, завършил 2:2, в който той не води отбора, поради здравословни проблеми, като сподели, че вече се чувства добре.

"За някого може би е изненада, че Берое води в класирането. Аз обаче ги наблюдавах и през миналия сезон. Това е един от най-добре организираните отбори. Започнаха добре сезона, направиха добри мачове, имат добри офанзивни футболисти. Резултатите им са такива, защото работят правилно. За мен това е очаквано", заяви Върба.

А относно мача с ЦСКА: "В този мач се срещнаха два много силни отбора. След мача и двата отбора можеха да съжаляват и да твърдят, че са можели да спечелят. Ние имахме късмета да отбележим първи гол, след това бяхме под натиск от страна на противника. После пък успяхме да отбележим изравнителен гол. През моя поглед, мачът беше достатъчно интересен и очевидно бе за всички, че се срещнаха два силни отбора, които играха интересен за публиката футбол. Както в отбрана стояхме добре, и във фаза атака също имахме положения в тази среща. Според мен този резултат е справедлив, тъй като и ЦСКА имаха своите възможности, така че закономерен резултат", допълни специалистът.  А в какъв скандал замесиха Клаудиу Кешерю в Румъния?

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички