Една от най-големите поп фолк звезди у нас е сред изненадите на юбилея на Лудогорец


Една от най-големите поп фолк звезди у нас е сред изненадите на юбилея на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2813 0

Българският шампион Лудогорец разкри част от предвидената програма за шампионското празненство и честванията на 75-годишния юбилей на клуба. Това ще се осъществи на 8 юли, когато разградчани играят срещу Левски, а веднага след двубоя ще започнат празненствата. Един от звездните гости ще е популярният поп-фолк певец Фики Стораро. Друг такъв ще е и Нели Петкова. Ето какво написаха "орлите" на официалния си сайт:

"Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди - Фики и чаровната певица Нели Петкова, са част от изненадите за феновете на Лудогорец по време на шампионското парти и честванията на 75-годишния юбилей на клуба, които ще се проведат веднага след мача с Левски на "Хювефарма Арена" идната сряда (8 юли).

Както вече съобщихме, футболистите на деветкратния шампион ще върнат феновете в миналото, като срещу "сините" ще играят с ретро екипи по подобие на тези, които техните предшественици са носили при основаването на клуба през 1945 г. Танцови и певчески изпълнения на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа „Надежда“ 4019 в Разград допълват програмата на партито, чиято кулминация ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.

Феновете отново ще имат страхотната възможност да докоснат ценния трофей по време на тура, който футболистите ще направят пред трибуните на "Хювефарма Арена" веднага след награждаването. Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на партито. Пиротехническият празник за поредна година ще бъде организиран от фирма "Огнени хризантеми".

Ще бъдат раздадени куп награди на отличниците във футболната академия на шампиона. По традиция това ще се случи на полувремето на мача.

Уважаеми привърженици, да се съберем на "Хювефарма Арена". Да вдигнем заедно историческата девета шампионска купа и да отбележим юбилея на любимия клуб.

Очакваме ви!".

Междувременно, преди дни Лудогорец преподписа с Вандерсон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички