Върба: Нямахме късмет, Етър си заслужи точката


Върба: Нямахме късмет, Етър си заслужи точката
Снимка: Ludogorets.com

1131 0

Треньорът на българския шампион Лудогорец не бе изобщо доволен от развитието на двубоя на "орлите" срещу намиращия се в долната половина на таблицата Етър. Двата тима завършиха при резултат 1:1 във Велико Търново в мач от Първа лига.

"Разочарован съм от резултата. Трябва да отбележим, че домакините изиграха много здрав мач. Ядосан съм от това, че не успяхме да отбележим, а създадохме толкова много положения. Миналият мач вкарахме почти всяко положение. Днес бе обратното - влезе само едно. Топката не искаше да влиза, отбиваше се или от гредите, или от телата на защитниците. Днес нямахме късмет. Не успяхме да се възползваме от резултатите на другите отбори и да увеличим точковия актив. Но Етър игра мъжки и си заслужи точката" - заяви Върба.

Чешкият специалист допълни още, че на тима много липсва румънският голмайстор Клаудиу Кешерю, но и че очаква той да е на линия за мача-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа срещу италианския гранд Интер. "Нерадзурите" също трябваше да играят днес, но това не се случи и ще имат няколко дни повече в почивка в сравнение с "орлите". Вижте защо се отмени техният двубой - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички