Стражът на Лудогорец признава преимуществото на Интер и не дава големи шансове за реванша


Стражът на Лудогорец признава преимуществото на Интер и не дава големи шансове за реванша
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

9193 0

Стражът на българския шампион Лудогорец Пламен Илиев изигра страхотен мач за "орлите", но това не бе достатъчно, за да бъде спрян италианският гранд Интер. "Нерадзурите" победиха разградчани с 2:0 в Лига Европа, а ето какво заяви Илиев.

"Резултатът е реален. Няма да се оправдавам. 2:0 е реалният резултат, имаха шансове. Толкова бързо се разви ситуацията с ВАР, че не знаех кой от нашите футболисти е играл с ръка. Григоре ми каза, че е видял кой го прави и е имало. Всички мачове са тежки, независимо от противника. Трябва да си мобилизиран, концентриран и да изпълняваш указанията на треньора. Шансовете са малки. Не летим в облаците. Отиваме там да изиграем един добър мач за нашата чест. Знаехме, че днес ще имаме по-малко възможности, но трябва да вкарваме голове" - заяви той.

Въпреки мнението на Пламен Илиев, че Лудогорец няма големи шансове на реванша, опитният защитник на Интер Диего Годин вярва, че "нерадзурите" трябва да дадат всичко от себе си в Милано, за да продължат напред. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички