Върба: Не знам дали има криза, но резултатите ни са лоши


Върба: Не знам дали има криза, но резултатите ни са лоши
Снимка: БГНЕС

1708 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба беше критичен към своя тим след загубата от Ботев (Враца) с 1:3 в първия кръг на Първа лига. Той обаче не пожела да заяви, че в клуба има криза, въпреки неубедителните резултати в последно време.

"Още началото на мача подсказваше, че не започнахме добре, дадохме инициативата на съперника. Те спечелиха заслужено, не изиграхме мача на ниво. Слаб мач. Не знам дали някой е подценил съперника, не бяхме достатъчно настоятелни и резултатът отразява показаното на терена", започна Върба пред "Диема спорт" след мача във Враца.

"Не мисля, че състоянието на терена или времето е повлияло на представянето ни. Дали имаме проблем с дисциплината? Играч с един картон не трябва да прави такъв фал. Няма ли дисциплина, няма как да има успехи. Ще обърнем внимание на този елемент на играта", каза още той.

Запитан дали тимът има проблем в атака, тъй като единственият им точен удар в мача беше в добавеното време - при дузпата, Върба заяви: "Той е очевиден, имаме проблем в играта един на един, трябва да правим повече пробиви, и при стрелбата от средно разстояние".

"Не съм доволен от някои играчи днес, резултатът е следствие от играта на целия отбор, на всички, които работим за този клуб. Трябва да направим всичко, за да си стъпим на краката. Не знам дали има криза, но резултатите за Лудогорец в момента са лоши. Ще видим как ще излезем от това положение", завърши чешкият треньор. А какво каза за успеха на врачани Антони Здравков вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички