Антони Здравков обясни как Ботев Враца успя да победи Лудогорец


Антони Здравков обясни как Ботев Враца успя да победи Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2075 0

Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков бе много доволен от победата срещу бившия му отбор Лудогорец. Врачани победиха с 3:1 в първия мач за двата отбора за новия сезон, а Здравков обяви, че всичко това е постигнато с много работа.

"Как направихме това? С работа. Имаме момчета, които искат да се развиват, имаме и по-опитни, които помагат. Имаме дисциплина, тактическа. Ще създаваме проблеми и на другите отбори. Не вярвам, отборът на Лудогорец да подценява някой. Познавам добре обстановката там. Няма шанс да са ни подценили. Може би се получи леко стъписване, заради агресивния начин по който подходихме", заяви той след двубоя. 

"Няма как да гадаем какво щеше да стане, ако бяхме останали 11 на 11. Но ние създадохме положения и преди червения картон. Ботев да победи Лудогорец е нещо много добро. Хората, които ме познават знаят, че не обичам дефанзивния футбол. Обичам да играе компактно", заяви още той. "Това, че скандират моето име е хубаво. Но е по-важно да се скандира името на отбора. Ние работим за Ботев Враца", каза още Здравков. А какво заяви наставникът на Лудогорец Павел Върба - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички