Владо Стоянов: Затворихме устата на плювачите


Владо Стоянов: Затворихме устата на плювачите

6500 0

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов е щастлив от историческото второ класиране на своя тим в групите на Шампионска лига. Националът е доволен, че с отбора си са затворили устите на критиците.

Шампионска лига, готви се, Лудогорец идва отново! (ВИДЕО)

Снощи Лудогорец завърши наравно 2:2 с Виктория Пилзен в реванша от плейофите на Шампионска лига и с общ резултат 4:2 се класира в груповата фаза.

"Какво да кажа, чувството е невероятно. Още първият път, когато се класирахме, го казах, сега отново е така, пожелавам го на всеки футболист. Пожелахме си да сме крайни победители, имаше доста хейтърство по нас. Затворихме устата на уж критиците, плювачите, смятам, че заслужено продължихме. След такъв мач е още по-сладко", коментира той след мача.

"Показахме, че резултатите ни в Европа не са случайни, а миналата година беше лош късмет. Радввам се и за себе си, и за всички мои колеги. Мачът се разви по възможно най-лошия сценарий. Това, което си говорихме цяла седмица да не получаваме ранен гол и да внимаваме със статичните положения, точно това стана. Вече съм повече от три години и половина в Лудогорец, карам четвърта. Ако няма грешки, няма да има и голове. Казахме си още преди мача в съблекалнята, че дори да ни отбележат, трябва да търсим гола, а не да изпадаме в глуха защита", сподели Стоянов.

"За щастие, се върнахме бързо с гол и поукротихме мача. Второто беше нормално да има подем в отбора на Пилзен, но след това нямаха кой знае какви положения. Ние изпитваме трудности срещу такива здрави физически отбори с изсипани топки. Не ни пасва много, но моите колеги дадоха всичко от себе си и неутрализираха Виктория. Когато се играе с единоборства, се получи повече битка, отколкото футбол. Бях спокоен и уверен, че ние ще отбележим гол. Дяков и други опитни футболисти знаят, кога да полежат или да забавят играта", посочи вратарят.

"Честно казано, който и да дойде, ние си изпълнихме целта, единственото, което ни остава е да се наслаждаваме, да покажем най-доброто, да радваме хората в София на мачовете. Аз съм сигурен, че ще дойдат много хора. Българският фен има нужда от такива мачове", каза още той.

"Определено е време за празненства, но не трябва да занемаряваме вътрешното първенство. Чака ни мач с Локомотив, макар да има много мачове, трябва да се съсредоточим към първенството, ако не утре, то в четвъртък вече трябва да се насочим към следващия мач", завърши Владислав Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички