Дерменджиев с най-интересното си изказване в историята


Дерменджиев с най-интересното си изказване в историята
Снимка: БГНЕС

4207 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде най-интересното си интервю, откакто е начело на феноменалния разградски проект, който записа името си със златни букви с българската футболна история и стана първият с две участия в групите на Шампионска лига.

ВИЖТЕ ГОЛОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ В РЕВАНША С ВИКТОРИЯ

"Поздравявам футболистите, защото те проявиха характер през цялата кампания. Поздравявам феновете, ръководството и собствениците. Доказахме, че сме отбор на средно европейско ниво и това е добре за българския футбол.

Един мач, който трябваше да спечелим, видяхте, че и от двата отбора нямаше някакъв футбол. Как го изживях, то си личи - и аз играх на терена. Някои треньори казват, че този турнир е по-силен от Световното първенство. Невероятно голяма крачка за този отбор е това.

Бъдете сигурни, че Лудогорец ще вземе точки. Ще видим какъв е жребият, но няма да сме отбор, който губи. Можем да прескочим и някаква фаза, но да видим отборите. Можем да влезем в тройката, да речем, като продължим да играем в Лига Европа напролет.

Виждате, че надграждаме и като бази, и като отбор. След един месец ще бъде готово всичко, постепенно трябваше да придобием този характер, който го имаме сега. Имаше грешки, но това са грешки на растежа, пак ще ги има, но ще продължим да награждаме постепенно.

Не можем да сме перфектни, има неща, които трябва да се направят, но организационно сме перфектно. Ако и догодима влезем в Шампионска лига, ще е вече една константа, надявам се, че ще стане, ще бъде много добре за българския футбол.

Нас не ни е страх да кажем, че ще сме шампиони и че ще сме в Шампионска лига. Ние говорим в бъдеще и това не са само празни приказки, вече имаме и доказателства. Казах на момчетата, че постигнахме исканото и че са най-добрите", заяви Дерменджиев пред bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички