Видео: Докато се готви за Рома, Лудогорец смени терена на "Хювефарма Арена" за нула време


Видео: Докато се готви за Рома, Лудогорец смени терена на "Хювефарма Арена" за нула време
Снимка: Ludogorets.com

4811 0

Докато се готви за един от най-важните си мачове през сезона, Лудогорец съумя да смени тревното покритие на своя стадион "Хювефарма арена" за само 2 дни. "Орлите" се похвалиха, че вече разполагат с терен на най-високо ниво.

Разградчани се изправят срещу Рома в сблъсък от последния кръг на Лига Европа, който ще реши кой от двата тима продължава във втория по сила европейски клубен турнир и кой отива в Лигата на конференциите. Срещата ще се състои в четвъртък (03.11) от 22:00 ч. българско време.

Ето какво написаха от Лудогорец на клубния си уебсайт:

"Хювефарма Арена" отново има терен, който отговаря на най-високите европейски стандарти. За рекордните два дни в отличен синхрон между нидерландската фирма "Hendriks-Graszoden" и ПФК Лудогорец бе премахнато старото тревно покритие и подменено с нови чимове. Тревата, която е отглеждана повече от година и половина, беше доставена в Разград с 30 тира.

Лудогорец се спря на нидерландската компания след сериозно проучване. Хенрик е доказала високия си стандарт на работа, след като е реновирала терените на едни от най-известните клубове в Нидерландия, Германия, Франция, Италия, Испания. Компанията има собствено ноу хоу за спешна подмяна на терени. Уникалното е, че въпросната технология позволява теренът да бъде годен за игра веднага след полагане на чимовете. В тази връзка ръководството на ПФК Лудогорец бе уверено, че следващият домакински двубой с ЦСКА 1948 ще се играе на "Хювефарма Арена" при отлични условия.

До спешната смяна на тревното покритие се стигна, след като теренът заболя внезапно в средата на месец август. Екипът на Лудогорец положи неимоверни усилия за неговото възстановяване, но качеството и естетическият му вид не достигнаха стандарта, наложен от клуба. В тази връзка собствениците инвестираха в изграждането на новото тревно покритие с цел осигуряване на най-добрите условия за игра и опазване здравето на играчите".

Ето с каква информация за феновете си излязоха разградчани преди мача с Рома

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички