Скандално! Човек от БФС разкри: Жена от Ергенът е гадже с играч на Лудогорец (ГАЛЕРИЯ)


Скандално! Човек от БФС разкри: Жена от Ергенът е гадже с играч на Лудогорец (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Ергенът/Facebook

18517 0

В третия сезон от предаването Ергенът има някои участнички, които се хвалят със спортни успехи или професии. С напредването му обаче стават ясни и някои доста любопитни разкрития. Последното такова е, че една от дамите всъщност към момента на заснемането на предаването си има интимен приятел и това е... футболист на Лудогорец.

Въпреки че презентираната основна идея на Ергенът е да бъде намерена истинската любов, една от участничките прави разкритието за друга от дамите - в национален ефир. Именно поради горепосочения смисъл на предаването това признание скандализира.

Служител на БФС със скандално разкритие в Ергенът

Любопитен факт също е, че всъщност разкритието идва от Виктория Асенова. Във визитката ѝ тя е представена като работещ в БФС - спортен мениджър.

"Обожава работата си, гледа мачове и нон-стоп ходи на футболни срещи. В миналото е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Щастлива е от начина си на живот, защото получава нужната доза адреналин и разнообразие, а и създава много приятелства, някои от които са за цял живот.

Харесва ѝ да работи с мъже, защото, по думите ѝ, те не са интриганти като жените. Не се съобразява с никого, а основно със себе си. Виктория с лекота приковава мъжките погледи, а флиртът е нейното оръжие, с което знае как да приковава вниманието върху себе си" - пише още във визитката на Виктория, споделена от bTV (телевизията, излъчваща предаването).

Коя от Ергенът излиза с играч на Лудогорец?

Излиза ли Габриела от Ергенът с играч на Лудогорец?

Нейните думи пък се отнасят за Габриела Иванова, която е национална шампионка по плуване. Ето какво пише в част от нейната визитка:

"Габриела Иванова е от град София и е национална шампионка по плуване. Треньорите ѝ са възлагали тя да спечели първото олимпийско злато след Таня Богомилова. Била е изключително отдадена на спорта, докато един ден не получава алергия от хлор.

Габриела се принуждава да прекрати професионалната си кариера след 12 години плуване и спечелени над сто медала. Бившата плувкиня признава, че е преживяла изключително тежко раздялата с мечтата си да стане олимпийска шампионка, но е решила да не пропилява живота си за нещо, което не може да промени".

За въпросната изненадваща връзка става ясно от промото на предаването, което показва какво ще се случи в следващия епизод. В него не бе споделено името на футболиста на Лудогорец, като изглежда малко вероятно то да изскочи в национален ефир (дори Виктория да го разкрива по време на снимките). Вижте ГАЛЕРИЯ на Габриела, която плени сърцето на играч на Лудогорец, но се бори и за това на Ергенът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички