Амбициозно: Новак в Първа лига взима петкратен шампион на България с Лудогорец?


Амбициозно: Новак в Първа лига взима петкратен шампион на България с Лудогорец?
Снимка: Lap.bg

3098 0

Току завърналият се в елита на българския футбол - Етър, е близо до това да подсили редиците си преди новия сезон с двама много опитни футболисти. Тимът от старата столица на България е напът да привлече петкратен шампион, както и да си върне бивш свой играч.

"Болярите" са в напреднали преговори за привличането на Димо Бакалов и Ивайло Димитров, твърди "БЛИЦ". От информацията става ясно, че отборът иска да подсили осезаемо офанзивната си мощ и вижда перфектния избор в дуото.

Кой е Димо Бакалов?

Най-знаменитият период в кариерата на Димо Бакалов до момента е този в Лудогорец. С екипа на разградчани той печели Първа лига 5 пъти, триумфира два пъти в турнира за Купата на България и също толкова със Суперкупата на страната. До момента бранеше цветовете на Локомотив София, с който изиграва 36 мача във всички турнири, записвайки 4 гола и 1 асистенция.

Кой е Ивайло Димитров?

Димитров от своя страна пък е напът да запише третия си период във Велико Търново. Първия си такъв прави през 2011-та година, а втория през 2019 г. С екипа на "виолетовите" той има записани 22 срещи, 1 попадение и 2 голови подавания. През изминалата кампания се подвизаваше в Локомотив Пловдив.

Кой български клуб се ядоса на Етър и защо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички