В Лудогорец недоволни, даже смутени, преди Черно море


В Лудогорец недоволни, даже смутени, преди Черно море
Снимка: БГНЕС

4715 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че след загубата от Хасково в първия кръг на "А" група и равенството 1:1 с Дюделанж в реванша в Люксмебург ръководството е недоволно от представянето на отбора.

"Не сме доволни от представянето на отбора. Даже сме и малко смутени. Аз за себе си съм убеден, че Лудогорец ще покаже ново лице. Имаше и подценяване на Дюделанж, заради добрата преднина от първия двубой. В съвременния футбол всяко едно подценяване може да бъде наказано. Надявам се, че на всичко е станало ясно, че не сме аристократи и никой няма да ни прави поклони. Всеки ще играе концентрирано и мотивирано срещу нас", коментира Петричев.

"От нас зависи да си направим мачовете лесни. Имаме сериозен потенциал. Нашата цел е влизане в групите на Шампионската лига по футбол", допълни директорът.

Петричев сподели и, че очаква тежък мач с Черно море във втория кръг на родния шампионат. Двубоят е в събота от 18.00 часа.

"При "моряците” настъпиха някои промени - като играчи и треньорско ръководство. Очаквам изключително труден мач. По принцип на "Тича” играем трудно. Черно море ни нанесе и първата домакинска загуба в новата ни история. Имаме няколко дни да се пренастроим от екскурзията в Дюделанж за една тежка битка във Варна. Имаме дребни кадрови проблеми, но ние разполагаме с доста равностойни играчи", каза още директорът.

За ремонта на "Лудогорец Арена" Петричев каза, че идеята е до края на годината да е готова южната трибуна на стадиона, а след това да се ремонтират останалите сектори.

Ремонтът ще е поетапен, за да може тимът да играе домакинските си срещи в Разград. Петричев е категоричен, че след ремонтните дейности"Лудогорец Арена" ще е изключително добро спортно съоръжение, което ще може да посреща европейски мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички