Николич: Ще покажем на Лудогорец, че невинаги по-богатият печели


Николич: Ще покажем на Лудогорец, че невинаги по-богатият печели

5478 0

Треньорът на сръбския Партизан Марко Николич се закани на българския шампион Лудогорец. Двата тима се срещат в третия кръг в Шампионска лига, след като постигнаха елиминираха своите съперници снощи.

"Ще направим всичко по силите ни, за да се реваншираме за отпадането от Лудогорец миналата година. Съперникът е по-богат от нас, има много чужденци в състава си. Надявам се в тези двубои да покажем, че невинаги по-богатият и по-силен на хартия отбор побеждава. Печели този, който е по-мотивиран и повече желае победата. Надявам се тези аргументи да неутрализират предходните", коментира специалистът след 3:1 над Торшавн.

През първото полувреме "гробарите" губеха с 0:1, но съумяха да обърнат мача. Николич призна, че не е доволен от играта на своя тим през първата част.

"Най-важното е, че победихме с 3:1. Като гледам останалите резултати, включително този на Лудогорец (1:1 с Дюделанж), е ясно, че никой не стига лесно до победата. Изкуственият терен и проблемите около пътуването оказаха влияние върху играта ни. От първото полувреме – да, не съм доволен", коментира треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички