Треньорът на Дюделанж: Трябва ни чудо


Треньорът на Дюделанж: Трябва ни чудо
Снимка: БГНЕС

7010 0

Треньорът на Дюделанж Себастиан Гранжан е останал впечатлен от отбора на Лудогорец. Двата тима са съперници в Шампионска лига. В първия двубой от втория квалификационен кръг на турнира разградчани постигнаха убедителен успех с 4:0. Реваншът е днес, 22 юли, от 19:00 ч.

"Бяхме разузнали българите добре, но на терена беше много трудно, защото те имат много бързи и експлозивни футболисти. Ние също имаме вина за тази загуба с 0:4. В определени моменти ни липсваше сработеност и концентрация. При първия гол загубихме глупаво топката, а малко преди почивката получихме и второ попадение. След това в началото на второто полувреме пропуснахме отлично положение да намалим. Смятам, че щеше да бъде по-справедливо, ако бяхме загубили с 0:2 или 1:3" - заяви Гранжан.

Той призна, че само чудо може да класира тима му напред.

"Все пак не ми е трудно да мотивирам футболистите, защото те ще играят за своята чест. Да, загубихме с 0:4 в първия мач, но това все пак е среща от Шампионската лига и означава нещо. Не трябва да забравяме, че съперникът достигна до осминафиналите в Лига Европа през миналия сезон" - каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички