В Лудогорец не искат и да чуят за етикета "фаворит"


В Лудогорец не искат и да чуят за етикета "фаворит"
Снимка: БГНЕС

1259 0

Георги Дерменджиев подходи с голямо уважение към предстоящия съперник на Лудогорец в Шампионска лига - Жалгирис. Според архитекта на евроуспехите на "орлите", литовският тим е най-тежкият съперник, който е можел да се падне на тима.

"Не мисля, че някой отбор е фаворит в тази среща. Гледах сериозно мачовете на нашия съперник и мога да кажа, че той е един от най-тежките, които можеха да ни се паднат на жребия. Жалгирис има страхотен треньор", каза Дерменджиев преди тренировката на Лудогорец.

"Гледахме няколко мача на съперника, останах с впечатлението, че е много компактен отбор. Не искам да отличавам никого от литовските футболисти, много добре са ясни силните и слабите страни на този отбор". 

Двата отбора ще се изправят един срещу друг на изкуствен терен, което може да се окаже сериозен плюс за съперника на българския шампион. Дерменджиев обаче беше лаконичен по темата.

"Подготвили сме се за условията в Литва, те не са нещо ново за нас. Надявам се това не се окаже лош фактор за нашите играчи".

Двубоят между Жалгирис и Лудогорец може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG. Срещата е с начален час 21:00 българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички