В Европа: Делев ядоса ЦСКА - фенове го нападнаха с лопата и искаха прекратяване на мача


В Европа: Делев ядоса ЦСКА - фенове го нападнаха с лопата и искаха прекратяване на мача
Снимка: ludogorets.com

12537 0

"Той се ядоса след гол на бивш играч на Погон. Фен атакува футболен играч с... лопата за сняг" - така е озаглавен материал в Европа по случай това, което се случи в края на мача от Първа лига между ЦСКА и Лудогорец, завършил 0:1.

Успехът за "орлите" донесе бившият състезател на "армейците" Спас Делев, който се разписа в дълбоко в добавеното време. След това изрази бурно радостта си пред Сектор Г и последваха грозни събития, за които вече всеки футболен запалянко у нас научи.

Как в Полша представят случилото се след гола на Спас Делев?

Още: ЦСКА с "тънка" закачка и провокация към Лудогорец след загубата (ВИДЕО)

В Полша обърнаха внимание на бивш играч, който се състезаваше в страната преди години, а именно Делев. "Шокиращи сцени възникнаха след гол на бившия играч на Погон Шченин Спас Делев в голямото дерби на България. Един от ядосаните фенове искаше да атакува футболиста на Лудогорец с... лопата за сняг" - въвежда читателите си изданието.

В текста се разказва още за това, че двата отбора са получили по девет жълти картона и се допълва, че добавеното време към срещата е било 12 минути, като попадението е паднало в 18-ата минута от него. Пропуснато е да се спомене обаче, че двубоят бе прекъснат в добавеното време заради намалена видимост на терена.

Изданието в Полша пише още, че Делев е породил гняв в привържениците на ЦСКА, като дори се посочва, че феновете в продължение на няколко минути са искали от рефера Драгомир Драганов да прекрати мача.

Още: Здравко Здравков се налагаше с прът, а пред него бе човекът, наказал го незабравимо (ВИДЕО)

Кариерата на Делев при "армейците" пък започва преди близо 15 години - през 2009-а. Любопитното е, че тогава Спас Делев шокира ЦСКА със сумата, която иска за заплата.

Само в SportLive! Здравко от „Ритон“ съсипа Ел Маестро и Назон и изригна: Интелектуалният лилипут Спас Делев не заслужава да бъде допускан до хора, обичащи ЦСКА

Само в SportLive! Сашо Станков: Новият стадион е приоритет №1! „Червената“ общност все още не може да ми прости, макар че не заслужавам подобно отношение

От любимец и герой до провокатор: Най-големият гол на Делев за ЦСКА (ВИДЕО)

"Не съжалявам": Спас Делев каза защо е реагирал така - скрит момент от камерите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички