ЦСКА с "тънка" закачка и провокация към Лудогорец след загубата (ВИДЕО)


ЦСКА с "тънка" закачка и провокация към Лудогорец след загубата (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

13839 0

От ЦСКА пуснаха специално видео с кадри от сблъсъка с Лудогорец, завършил с минимален успех с 1:0 за "орлите" след гол в края от Спас Делев. Както е известно, това бе и последният двубой на "Българска армия", след който ще започне реконструкцията.

Именно върху своя дом се съсредоточиха "червените", като споделиха надъхващи за привържениците си думи. В края на кадрите обаче отправят и "тънка" закачка към разградчани, които са показани в точния момент на думите.

На видеото се казва как "те никога няма да бъдат нас, защото нямат вас", като се намеква за липсата на голяма публика, която да подкрепя шампионите. Ето и точните думи от кадрите, които можете да видите по-долу в материала.

НЕ Е ИСТИНА: Колко пари е поискал Спас Делев от ЦСКА?

"Един стадион - дом на милиони. Един момент - чакан от поколения. Един спомен в океан от хиляди. Един мач, в който показахме какво притежаваме. Величие. Страст. Любов. Отдаденост. Топлота. Всичко това сме ние. Всичко това е ЦСКА. А те. Те никога няма да бъдат нас, защото нямат вас" - се казва във видеото.

"Нищо и никой не може да ни отнеме значимостта на момента. Това, което изживяхме с вас по време на последния ни мач на ст. “Българска армия”, ще помним дълго, за да го повторим отново в новия ни дом. Благодарим ви, „армейци“, за този последен, незабравим спомен" - пък допълниха от клуба.

След мача пък старши треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро остава без победа срещу този съперник. Ел Маестро дори е бил привикан на среща от Гриша Ганчев след загубата.

Още: Само в SportLive! Здравко от „Ритон“ съсипа Ел Маестро и Назон и изригна: Интелектуалният лилипут Спас Делев не заслужава да бъде допускан до хора, обичащи ЦСКА

Майкъла за ЦСКА: Стоичков ти е дошъл на крака, а ти нямаш удар към вратата!

Легенда на ЦСКА: Срещу Лудогорец се доказа, че нямаме класа за високите си цели

Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Локо Пд ще зимува пред Левски, нулево равенство закри кръга

Само в SportLive! Сашо Станков: Новият стадион е приоритет №1! „Червената“ общност все още не може да ми прости, макар че не заслужавам подобно отношение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички