Треньорът на Розова долина: Лудогорец има само звезди, а ние им се противопоставихме


Треньорът на Розова долина: Лудогорец има само звезди, а ние им се противопоставихме
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1824 0

Предводителят на Розова долина - Атанас Апостолов, похвали своите футболисти след загубата с 0:2 от Лудогорец в мач за Купата на България. "Розите" се представиха повече от достойно срещу хегемона в българския футбол, но според Апостолов тимът му е стоял повече от отлично срещу "орлите".

„Показаха себераздаване и стояха добре, както искахме и се противопоставихме подобаващо на шампиона на България. Червеният картон беше повратния момент в срещата. Шансовете ни за преход в атака намаляха и нямаше пространства и хора, които да подкрепят офанзивните действия. Бяхме изпаднали в дълбока защита, за да не допуснем доста голове“, каза треньорът на Розова долина.

„Не съм гледал ситуацията, но мога да отбележа, че имахме една ситуация през първото полувреме, която при по-добро отиграване, щеше да стане интересно да поведем. Ще похваля моя отбор за стоенето по терена и мисля, че показаха страхотен потенциал“, продължи той.

„Зарадвахме се, че шампионът на България дойде тук. Това беше празник за нашия град и стадионът се напълни. Докоснахме се до тези звезди. Видяхме, че разликата не беше толкова голяма на моменти. Заслужено ни победиха. От един такъв мач извлякохме страшно много позитиви. Според мен този мач ще ни послужи като безценен опит, за което сме изключително щастливи“.

„Имаме амбиции за Втора лига, имаме го за цел да сме горе в класирането. Първенството е доста интересно. Ще се опитваме до края да сме постоянни. Предстоят ни два мача с Куклен и Локо Пловдив, а вторият полусезон, ако привлечем няколко нови, ще изглеждаме доста добре“, завърши Атанас Апостолов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички