Украински клуб измъква силно желан от Лудогорец играч под носа им


Украински клуб измъква силно желан от Лудогорец играч под носа им
Снимка: Instagram

1789 0

Българският шампион Лудогорец крои планове за привличането на поредния бразилец в тима. От клуба са набелязали десния защитник на Атлетико (Минейро) Маилтон. Изглежда обаче, че те ще се разминат с 24-годишния футболист.

Маилтон през настоящия сезон е футболист на Металист Харков. Той играе в украинския тим под наем, договорът му с Атлетико е до юни 2023 година. От Металист обаче са изпратили уведомление до бразилците, че ще се възползват от опцията за откупуване на играча срещу 750 000 долара.

Разбира се, за да се върне в Харков футболистът, първо войната там трябва да свърши. Бекът не е играл от началото на руската инвазия в Украйна. В момента той е в родината си, където лекува контузия.

Според "Globo" интерес към защитника проявяват няколко клуба, между които е и Лудогорец. Интересното е, че по-малко от година Маилтон отново е бил в полезрението на разградчани. Тогава обаче преговорите се провалят и бразилецът отива в Металист. Към момента на спирането на шампионатите в Украйна украинският тим е бил лидер във втора дивизия на страната. А ето какъв друг бразилски играч е бил предложен на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички