Предложиха бразилско крило на Лудогорец


Предложиха бразилско крило на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2702 0

Лудогорец е пред прага на осъществяване трансфер на бразилско крило. 22-годишният Жонас Торо е бил предложен на родния шампион. Футболистът на Сао Пауло е бил лансиран и пред два испански клуба – Еспаньол и Депортиво Ла Коруня.

Към момента родният хегемон се превръщал в основна опция за първа дестинация на Торо в Европа, твърди испанското издание „Ел Мундо Депортиво“.

22-годишният щурмовак има действащ договор с клуба си до края на тази календарна година. Изглежда поради тази причина той е предложен в Испания и на Лудогорец, за да може да се вземе някаква трансферна сума за правата му. В противен случай той ще има право да си тръгне без пари.

През този сезон Торо не получава много шансове за игра. Той се е появил на терена в едва 4 мача във всички турнири. В тях Жонас се отчете с по един гол и асистенция.

Кадърът на академията на Сао Пауло е бил част от още два елитни клуба в родната Бразилия – Спорт Ресифе и Атлетико Гоянензе. Сега на ход са Лудогорец за евентуалното му акостиране в родната Първа лига.

А ето на какви приходи са на път да влязат в касата на Лудогорец заради бивш защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички