УЕФА одобри ремонтите на "Васил Левски"


УЕФА одобри ремонтите на "Васил Левски"

5561 0

Представители на УЕФА инспектираха днес стадион "Васил Левски" за последно преди двубоя от Шампионската лига между Лудогорец и Реал (Мадрид). Пратениците от Нион одобриха ремонтите, които са направени на база предписанията, спуснати преди участието на българския тим в групите на Шампионската лига.

През последните няколко седмици Националният стадион претърпя редица подобрения. Поставено бе ново табло, което ще се използва не само за най-чакания мач в България в последното десетилетие, но и за евроквалификациите на националния отбор срещу Хърватия (10 октомври) и Малта (16 ноември). То е взето под наем, който Лудогорец ще си подели с БФС.

Наред с това централните коридори в сектор "А" са пребоядисани, в съблекалните и стаите на съдиите и делегатите са монтирани модерни телевизионни екрани. На резервните скамейки на стадиона са сложени пък нови седалки.

Направено бе и оразмеряване на игрището с геодезисти. Теренът бе леко намален на ширина и дължина и в момента е точно 105 на 68 метра. Покритата лекоатлетическа писта бе застлана с мокет и се превърна във ВИП за 600 души.

Лудогорец излиза срещу Реал на 1 октомври в 21.45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички