"Тъжно е, много сме разочаровани": Звезда на Лудогорец съкрушен след отпадането от Сервет


"Тъжно е, много сме разочаровани": Звезда на Лудогорец съкрушен след отпадането от Сервет
Снимка: ludogorets.com

1733 0

Една от звездите на Лудогорец - Бърнард Текпетей, сподели мнението си след отпадането на отбора от Лигата на конференциите. Ганаецът бе видимо разочарован от случилото се и сподели на какво отдава поражението.

Коментарът на

"Много сме разочаровани, защото искахме да се класираме за следващия етап. Ако създадеш толкова много положения и не ги отбележиш, няма как да продължиш. Сега трябва да се фокусираме върху оставащите ни мачове в България. Наистина е тъжно, защото имахме голямо желание", започна нападателят и продължи.

Още: Лига на конференциите НА ЖИВО: Резултати и голмайстори - "валят" попадения

"Това е футболът. Когато имаш такива положения, трябва да се възползваш от тях. Трябва обаче да кажем, че и вратарят им се справи много добре. Направи невероятни спасявания, което много им помогна.

Текпетей с коментар след отпадането на Лудогорец от Сервет от Лигата на конференциите

Много е трудно да приемем всичко това в момента. Трябва да си изчистим главите и да се фокусираме върху мачовете в България. Оставихме им пространства. Те се възползваха от своя шанс, а ние не. Тъжно е, когато имаш много възможности и не се възползваш от тях. Много сме разочаровани, но това е футболът. Трябва да останем концентрирани", завърши Бърнард Текпетей.

Какво се случи? 

Още: Георги Дерменджиев не обвини "грешника" след мача със Сервет, а посочи новите цели на Лудогорец

Лудогорец прие Сервет в реванш помежду им от плейофния кръг на Лигата на конференциите, след 0:0 в първия мач. Този път обаче швейцарският тим бе по-съобразителен, измъквайки минимална, но достатъчна победа с 0:1 и продължавайки напред.

Следете двубоите от Лига Европа НА ЖИВО със SportLive.bg!

Не е само за слава и още дни в Европа: Лудогорец се бори днес и за 600 000 евро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички