Не е само за слава и още дни в Европа: Лудогорец се бори днес и за 600 000 евро


Не е само за слава и още дни в Европа: Лудогорец се бори днес и за 600 000 евро
Снимка: ludogorets.com

2722 0

Тази вечер Лудогорец излиза срещу швейцарския Сервет в реванш от 1/16-финалите на Лига на конференциите. Първият двубой в Женева завърши без голове и у дома "орлите" имат всички шансове да се класират на осминафинал.

Колко ще прибере Лудогорец при победа днес?

Ако елиминират днес швейцарците, разградчани не само ще продължат европейското си участие, ще подобрят реномето си на евробоец, но и ще спечелят една добра сума. Става дума за 1,2 милиона в български левове.

Разградчани вече прибраха 300 000 евро за 1/16-финала

Българският тим вече прибра "скромна" сума за 1/16-финала

За достигане до осминафинал УЕФА плаща в третия си по сила турнир 600 000 евро. Лудогорец вече прибра 300 000 евро за достигането си до настоящата елиминационна фаза. Сумите нататък в турнира вече са 7-цифрени, но не бива да слагаме тигана, преди рибата да е уловена.

В Сервет също се точат на тази нелоша сума. Швейцарският "Блик" пише, че това би била "страхотна печалба" за женевския тим, а и ще си осигурят евентуален мач в осминафиналите срещу Астън Вила или Фиорентина.

Разбира се, такава сума не е самоцел на българския шампион, който печели най-много от изходящите си трансфери. От нападателя Игор Тиаго, който бе продаден първо на Брюж, а след това направи трансфер в Брентфорд, Лудогорец прибра 8-цифрена сума в евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички