Трика: Дерменджиев е идеален за Лудогорец


Трика: Дерменджиев е идеален за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1308 0

На мен лично Георги Дерменджиев ми допадаше много в Литекс. Той е човек с приятен характер и според мен е идеален за треньор на Лудогорец в този момент, защото е в Разград от самото начало на проекта на братя Домусчиеви, сподели Еуген Трига пред "Меридиан мач". Двата работиха заедно в Литекс.

Дерменджиев познава футболистите и обстановката, което е много важно. Друг обаче е въпросът защо изобщо бе уволнен Стойчо Стоев, който си вършеше отлично работата. Но това е въпрос за шефовете.

Не знам как Георги Дерменджиев ще се справи като старши треньор. Той беше на отлично ниво като помощник на Ивайло Петев в Лудогорец. Но аз имам една забележка към него. Според мен трябваше да си тръгне, след като Петев бе уволнен.

Все пак човекът, който доведе Дерменджиев в Разград, бе именно Ивайло. Защо обаче не го стори, по-добре питайте него. Аз не мога да ви отговоря на този въпрос.

Знаете, че има хора, които могат да се справят само като помощник-треньори. А други са само за старши. За да си главен треньор, трябва да имаш сила.

Времето ще покаже дали Георги Дерменджиев е най-добрият вариант за наследник на Стойчо Стоев. Ако нямаш силен авторитет, нямаш никакъв шанс да се справиш сам с толкова отговорна работа. Това е самата истина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички