Миро Иванов: Всичко в Лудогорец вършеше Петев, Дерменджиев редеше конусите


Миро Иванов: Всичко в Лудогорец вършеше Петев, Дерменджиев редеше конусите
Снимка: БГНЕС

1885 0

Бившият полузащитник на Лудогорец Мирсоалв Иванов коментира пред "Меридиан мач" думите на Миодраг Йешич по адрес на треньора на разградчани Георги Дерменджиев.

Сърбинът нарече треньорската смяна в Разград "грешка" и обяви, че Дерменджиев няма авторитет пред играчите.

Той цял живот е бил помощник и нямам идея какво може да постигне като старши треньор. В Разград си има шефове, които най-добре знаят какво да правят. Явно е, че се търсят бързи успехи. Заради това бе уволнен Ивайло Петев, който трябваше да обере плодовете на своя труд.

 

Мога да ви кажа, че основата на отбора, постигнал успехите през миналия сезон, е привлечена в Разград от Петев. Заради бързите успехи беше отстранен и Стойчо Стоев.

 

Моето лично набюдение е, че Георги Дерменджиев се разбира с футболистите. Но с него са имали контакти единствено като състезател и помощник. Докато аз бях в Лудогорец, тактика, състав, селекция, всичко това се правеше от Ивайло Петев. Това е самата истина. Дерменджиев си беше един помощник. Той редеше конусите, правеше загрявката. Обикновените неща за един асистент.

 

Само можем да гадаем дали Дерменджиев ще постигне успехи начело на Лудогорец. Всички предпоставки са налице, ще видим дали ще се справи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички