Треньорът на Олимпия Любляна: Лудогорец още е фаворит, изпуснахме си положенията


Треньорът на Олимпия Любляна: Лудогорец още е фаворит, изпуснахме си положенията
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1591 0

Треньорът на Олимпия Любляна - Жоао Енрикеш, коментира видяното от своите възпитаници при равенството срещу Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

Разградчани имаха всички възможности да обърнат резултата в своя полза, след като изравниха в последната минута на първите редовни 45. Въпреки това, двата тима завършиха при резултат 1:1 и оставиха всичко да се решава след седмица.

Как видя срещата специалистът?

"Равенство е, но през първата част имахме възможност да имаме преднина на почивката. Един от нашите футболисти обаче "проспа" ситуацията. През втората част имахме няколко шанса. Лудогорец може би имаше повече, но в края равенството е, може би, справедлив резултат" ,започна Енрикеш и продължи.

"Нормално е в подобни мачове да се случва подобно нещо. В определени етапи бяхме по-добри във владението на топката, в други - те. Понякога всичко опира до емоционално състояние. Позиционирането също е важно, но изиграхме много добър мач", добави той.

Кой е фаворитът и какви са очакванията в Словения?

"Трябва да се справим. Футболът изисква от нас да се справим, да играем през 3 дни. Ще се опитаме да се подготвим, да възстановим и да сме по-добри. За нас е много важно да спечелим този мач.

Продължаваме да осъзнаваме, че Лудогорец е фаворитът. Днес беше само едното полувреме от двубоя. Там вече ще играем на наш терен и ще опитаме да спечелим. И днес пробвахме, но не успяхме. В Любляна ще направим всичко възможно, заедно с нашите фенове, да вземем победата и да ги отстраним", завърши Жоао Енрикеш.

Какво каза голмайсторът на разградчани след двубоя?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички