Голмайсторът на Лудогорец Доминик Янков: Нямахме късмет! Отиваме да спечелим в Любляна


Голмайсторът на Лудогорец Доминик Янков: Нямахме късмет! Отиваме да спечелим в Любляна
Снимка: Getty Images

1386 0

Лудогорец и Олимпия Любляна не излъчиха победител в първата среща помежду си от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 и оставиха всичко да се реши седмица по-късно в Словения.

Единственото попадение в срещата за разградчани бе дело на Доминик Янков. С миг на индивидуална брилянтност нападателят преодоля противниковата защита, за да възстанови паритета в 44-ата минута. Самият той обаче не остана очарован от продукцията на българския шампион.

На какво отдаде голмайсторът ремито?

"За мен нямахме нужния късмет днес. Видя се, че създадохме доста положения. Не успяхме да реализираме. Даваме си шанс да играем. Както знаете, през предишния сезон бях контузен и нямах игрови минути. Играя и се чувствам добре", призна Янков и продължи.

"Първите 20 минути сякаш подценихме мача. Не тръгнахме както трябва. След гола нещата се пооправиха. Създадохме много положения, но нямахме късмет", добави той.

Целта в Любляна е ясна!

"Отборът със сигурност навлиза във форма. Оправиха се нещата след втория мач с Балкани. Както знаете, в два мача отбелязахме два гола. Просто вторият мач с Любляна трябва да сме по-концентрирани и трябва да спечелим", сподели нападателят, отговаряйки на въпрос какво трябва да се промени в отбора.

"Аз не съм човекът, който трябва да ги казва тези неща. Имаме си старши треньор и хора от щаба, ще гледаме къде можем да подобрим играта си, за да изчистим грешките", завърши Доминик Янков.

Какво каза за срещата треньорът на гостите Жоао Енрикеш?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички