Треньорът на Олимпиакос сподели какво ще промени за реванша с Лудогорец от Шампионска лига


Треньорът на Олимпиакос сподели какво ще промени за реванша с Лудогорец от Шампионска лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1430 0

За българския шампион Лудогорец предстои много тежък мач-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Олимпиакос. Първата среща завърши при равенство 1:1, като "орлите" бяха много близо до успеха, но в края бяха изравнени. Този път обаче гръцкият гранд ще опита да играе далеч по-офанзивно - именно това иска да види техният старши треньор Педро Мартинс.

"В първия мач Олимпиакос не игра толкова офанзивно. Това трябва да се промени. Може би през второто полувреме, в определени моменти, играхме така, както трябва да играем в Разград. Този път трябва да сме по-офанзивни. Олимпиакос е готов за мача с Лудогорец. Да, през последната седмица тренирахме по-малко, но това няма да окаже влияние. В момента отборът е в по-добро състояние от това, което беше срещу Нефчи. Тогава имаше много контузени футболисти. Сега отборът е напълно готов.

С отпадането на предимството на гола на чужд терен играта става по-конкурентна. Преди силните отбори имаха повече шансове за класиране. Това сега не е точно така. За нас мачът започва отначало. На Олимпиакос не му трябва никаква допълнителна мотивация. Гледаме утрешния мач като много важен и резултатите в миналото не означават нищо" - заяви той.

А ето кой познайник на Левски ще свири реванша между Лудогорец и Олимпиакос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички