Треньорът на Младост разкри слабите места на Лудогорец на Звезда


Треньорът на Младост разкри слабите места на Лудогорец на Звезда

2078 0

Треньорът на черногорския Младост (Подгорица) Никола Ракойевич е на мнение, че Лудогорец е абсолютният фаворит да продължи в следващия кръг в квалификациите за Шампионска лига. Българският шампион се наложи в първата среща с 2:0.

"Лудогорец е абсолютен фаворит. Не съм човек, който предварително ще се предаде и ще дадем всичко от себе си да се поправим в Подгорица, но българите показаха изключително качество", сподели Ракойевич, цитиран от "Спортски журнал".

Лудогорец с тежък жребий в ШЛ, вижте кой се падна на шампионите

След вчерашния жребий за трети квалификационен кръг в Шампионска лига специалистът коментира:

"Когато видях, че в трети кръг пътищата ни с Цървена звезда се кръстосват, отново съжалих, че съдията в Разград свири дузпа, която предизвика полемика. Ако мачът бе завършил с гол разлика, шансът за изненада щеше да бъде по-голям".

"Този сезон Лудогорец цели класиране в груповата фаза на Шампионска лига, а след показаното в първия мач те не са далеч от това. Те имат голям брой чужденци, което е логично като се вземе предвид, че годишният им бюджет е 5-6 млн. евро. Това са играчи, които правят разликата. Играят бързо, точно и по земя, безпроблемно контролират играта. Слабите им страни са стоперите, чиято роля е само да подадат топката на полузащитниците. Забелязах спад в играта им в края на двубоя, беше видно, че все още не са в пиковата си форма", обясни наставникът на Младост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички