Младост ги устройва резултатът срещу Лудогорец


Младост ги устройва резултатът срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1679 0

Треньорът на Младост (Подгорица) Никола Ракойевич призна по-високата класа на Лудогорец след първия двубой от втория квалификационен кръг на Шампионска лига, спечелен от "орлите" в Разград с 2:0.

Ракойевич дори заяви, че резултатът го устройва, защото тимът му е могъл да бъде разгромен на "Лудогорец Арена".

ВИЖТЕ КАК ЛУДОГОРЕЦ СРАЗИ ЧЕРНОГОРЦИТЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА

"Загубихме, защото Лудогорец беше много по-добър от нас, по-обиграни са и имат по-качествени играчи. Това показаха тази вечер и този резултат от 2:0 ни задоволява, защото можеше да бъде много по-тежък.

След този резултат очаквам Лудогорец да продължи напред, това е логично. Със сигурност ще пробваме в следващите шест дни да предприемем нещо, защото имаме много млад отбор.

Имаме още много работа, защото имаме шестима нови играчи в първия състав. Не казвам, че всичко е решено, не сме се предали, ще се опитаме да играем по най-добрия начин в реванша.

Имаме само един чужденец, в момента това е пътят за нас. Искаме да вдъхновим все повече играчи от нашия град да се насочат към футбола. Имахме в този отбор дори 16-годишни футболисти и това е нашата цел - да придобият качества и да стават водещи фигури в бъдеще", коментира Ракойевич пред "Диема Спорт".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички