Видеотон - Лудогорец: Ще намерят ли "орлите" път към вратата на съперника?


Видеотон - Лудогорец: Ще намерят ли "орлите" път към вратата на съперника?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2087 0

Българският шампион Лудогорец излиза срещу МОЛ Види Видеотон в мач реванш между двата отбота от втория кръг на квалификациите в Шампионска лига. "Орлите" гостуват на своя съперник след 0:0 в първия мач и, за да продължат напред, не трябва да губят битката в Унгария, която е тази вечер от 21:00 часа българско време.

Шампионите имаха всички предпоставки да спечелят първата среща, но не успяха да вкарат гол, затвърждавайки впечатлението че не се намират в най-добрата форма за старт на сезона. Воденият от Пауло Аутори тим изпитва проблеми в атака през последните 3 мача, вкарвайки общо 2 гола срещу Берое, Етър и МОЛ Види. Унгарците показаха много добра игра в защита и сериозна тактическа грамотност, но в същото време не показаха някакви сериозни заложби в атака. Очаква се отборът отново да играе затворено срещу Лудогорец и да търси своите възможности на контраатака.

Лудогорец впечатли всички в първия предварителен кръг, когато отнесе северноирландския Крусейдърс с две впечатляващи победи със 7:0 и 2:0. След това обаче головете в зелено рязко намаляха. В първия кръг в Първа лига тимът победи трудно с 1:0 Етър, а след това последваха две поредни равенства с МОЛ Види (0:0) и с Берое (1:1). Затова днес тимът ще трябва да включи на по-висока скорост и да изиграе поредния си голям мач в Европа, ако не иска твърде рано да се прости с мечтата за ново класиране в групите на Шампионска лига.

Не се очаква Аутори да прави каквито и да е промени в стартовия състав на Лудогорец за предстоящата среща в сравнение с битката преди седмица в Разград. Нападението на тима ще се води от Клаудио Кешеру.

Вероятни състави

ВИДЕОТОН: Ковачик, Фиоле, Винисиус, Юхас, Стопира, Хаджич, Него, Хущи, Паткал, Лазович, Шчепович

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Саша, Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешеру

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички