Треньорът на Лудогорец хич не беше доволен след загубата от Локомотив


Треньорът на Лудогорец хич не беше доволен след загубата от Локомотив
Снимка: Ludogorets.com

1357 0

Старши треньорът на Лудогорец бе видимо недоволен от играта на футболистите по време на загубата от Локомотив Пловдив за Суперкупата на България. Шампионите изиграха изключително слаб мач, в който отправиха едва 3 удара (всичките през 1-ото полувреме) и можеха да загубят с повече от 0:1, ако не беше Ренан дос Сантос, който отрази куп положения пред вратата си. 

"Не успяхме да изиграем мача както трябваше. Не успяхме да създаваме положения. За тази загуба допринесе и червеният картон. След него противникът имаше предимство и вкара победния гол. Икоко прояви на недисциплинираност в този момент. Имаше и проява на провокация от футболист на Локомотив. Едно бутане, а съдията прецени, че трябва да даде червен картон", заяви Върба по повод поражението и червения картон.

"Този резултат е доста поучителен за нас. Ако играем така, както днес, ще имаме проблем и с Ботев (Враца) - това е ясно. Доста неща имаме да променяме, не са едно и две. Особено във фаза атака не изглеждахме така, както в предишните мачове. Освен Каули другите в атака не успяха да направят това, което се изисква от тях. Трябва да променим нещата", категоричен беше Върба след срещата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички