Върба говори за Сантана и разкри дали ще има още нови, както и къде Лудогорец трябва да се подобри


Върба говори за Сантана и разкри дали ще има още нови, както и къде Лудогорец трябва да се подобри
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1532 0

Треньорът на шампиона на България Лудогорец - Павел Върба, говори за новото звездно попълнение на тима - Алекс Сантана. Освен това, чехът разкри, че се очакват още нови футболисти до няколко дни да подпишат с "орлите". Върба призна, че трябват подобрения в нападението на разградчани.

"Високите ни цели и това, че искаме да успеем на няколко фронта ни кара да привличаме класни играчи. Опитваме се да подобрим нивото на отбора. Това е първият играч - Алекс Сантана, и се надявам в следващите дни да покажем още няколко футболисти. Надявам се да ни помогне за амбициите, които имаме през този сезон.

Казахме в края на миналия сезон, че ще се опитаме да подобряваме офанзивната ни част, но такъв тип играчи като Алекс също са ни нужни. Предстоят ни много мачове през есента, в Европа и България и разбира се, за да успеем на всички фронтове, ни трябват класни футболисти. Алекс ще ни помогне много и ще бъде основна част от състава.

Знаете, че Лудогорец разполага с много силни играчи, но разбира се, всеки един отбор се стреми още повече да се подобрява. Всеки класен футболист е добре дошъл. Искаме да бъдем още по-силен отбор и ще се стараем по всякакъв начин този тим да изглежда още по-добре. За да сме успешни, ни трябват нови играчи, за да подобряваме отбора, качеството на игра и качеството на клуба" - сподели Върба.

Междувременно, Лудогорец ще трябва да плати на 2 клуба, за да вземе Такпетей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички