Треньорът на Лудогорец е изкушаван със сериозен пост


Треньорът на Лудогорец е изкушаван със сериозен пост
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2649 0

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас е получил или ще получи примамливо предложение да напусне шампионите. Литовският наставник е сред фаворитите за нова национален селекционер на своята родина, информира "Спутник" Литва.

Националният отбор на прибалтийската република остана без селекционер, след като федерацията уволни Валдас Урбонас. Наставникът не успя да запише нито една победа през 2021 година и след 6 загуби логично беше освободен от поста си. Сега федерацията му търси заместник.

Според "Спутник" фаворитите за нов треньор на националния тим са двама - Дамбраускас и Валдас Иванаускас. Изданието отбелязва, че първият в момента е начело на най-силния отбор в България и е най-перспективният литовски треньор. Федерацията ще се постарае да вземе окончателно решение кой да е новият селекционер до края на юли. А какъв треньор е Дамбраускас прочетете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички