Стойчо Стоев дава шанс на резервите в протоколния реванш с Дюделанж


Стойчо Стоев дава шанс на резервите в протоколния реванш с Дюделанж

9416 0

Лудогорец излиза днес, 22 юли, от 19:00 ч. срещу Дюделанж в реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата на стадион "Йос Носбаум" в Люксембург ще бъде протоколна, тъй като българския първенец спечели първия мач с категоричното 4:0.

Мислите на разградчани ще бъдат насочени към следващия съперник в турнира. По всяка вероятност това ще бъде сръбският гранд Партизан (Белград), който ще търси реванш от миналата година. Тогава именно Лудогорец изхвърли "гробарите" в същата фаза на надпреварата, след като ги победи с 2:1 и 1:0.

Очаква се в днешната среща Стойчо Стоев да даде шанс на повече от резервните си играчи. Специалистът вече заяви, че двубоят е като част от лятната подготовка на Лудогорец. Капитанът Светослав Дяков със сигурност ще бъде оставен на резервната скамейка, тъй като в първия мач си изкара жълт картон и при ново официално предупреждение, няма да играе с Партизан. Неговото място ще бъде заето от новото попълнение Абел Анисе, а на вратата ще застане Иван Чворович. Шоко пък ще смени Жуниор Кайсара, а Вандерсон също ще започне от 1-ата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички